Follow my blog with bloglovin BastionCollections...we loooove ;) (kamelon Interiør)

BastionCollections...we loooove ;)Hallos :)
Vi venter nå altså på masse fine varer fra MilleMoi og Bastion :) Gjett om vi skal gå vinteren i møte med masse fiine stoore kopper, og deilige puter, pledd og kurver, og alt det herlig, koselige som hører høsten og vinteren til ;)Ha en fiiin høstdag :)
Klemklem2 kommentarer

Ellen Vold

21.sep.2010 kl.15:02

Hei!

Jeg liker bloggen deres veldig godt! Kunne dere sendt meg mailadressene til en av dere så jeg kan kontakte dere angående et arrangement?

Mvh. Ellen Vold

Kamelon Interiør og styling

24.sep.2010 kl.13:13

Ellen Vold: Så koselig :) mail adressen er kamelon.vennesla@gmail.com :)

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits