Follow my blog with bloglovin HALV pris på alle putetrekk og masse andre gooode tilbud :) (kamelon Interiør)

HALV pris på alle putetrekk og masse andre gooode tilbud :)

Hallos og happy, happy friday :) :)

Vi har SALG !!!
Frem til og med Lørdag har vi HALV PRIS alle putetrekk, opp til -70% på klær, og masse fint interiør på HALV PRIS!!!!!
..
det lønner seg altså maximalt for dere at vi skal flytte sjappa til sentrum...på alle måter ;) hehe :)

Litt hverdagsnyheter...jeg er SKUFFET over merkingen av berlinerboller på ICA..ICA er vanligvis en butikk som står høyt på listen når jeg er ute og skal handle...ikkke bare fordi den ligger ca 7 minutter unna i gangavstand, men også fordi de selger gamle fruktkasser, som er et interiørmessig KUPP!!
Herlig land, gamle kasser kan brukes til alt mellom himmel og jord jo :) Til og med kan de brukes til hyller hvis man bare får tak i mange nok  og stabler de opp langs veggen....Nydelig på en tom kjøkkenvegg f.eks...masse gamle kasser i en herlig mix, med litt kokebøker, duker, gamle vaser og andre skatter :) Jo flere forskjellige kasser og størrelser jo fiinere, tøffere og mer personlig blir det ;) Eller på badet da... til håndklær og slikt...doruller kan jo faktisk bli veldig så dekorative hvis de bare får sjangsen ;)


...MEN i dag skuffet iCA stort... Jeg absolutt elsker berlinerboller, så mye at jeg kan finne på å ønske med det antall år jeg fyller i berlinerboller, av mannen min når jeg har bursdag....MEN det må være med BRINGEBÆR...ikke den der kremen som de absolutt skal trø inn i noen av dem..uff! Og i dag gikk jeg glad og lykkelig inn og kjøpte berlinerboller i den troa at dagen skulle bli en lykkelig fest med salg på butikken, og berlinerboller til lunch...MEN NEIDA jeg kjøpte de med KREM!!! arg!
Enda godt salgsfesten holder motet oppe mens jeg presser ned krem-berlinerboller...

Ha en nyyyydelig helg...
klemklem


4 kommentarer

Britt

24.sep.2010 kl.13:20

Ahh.... har dere flere igjen av de putene med skinn forann??? kanskje det er geiteskinn - lys med litt brunt på, også er det en tøff brun sømm som deler puta i fire.. Den er helt rå!!! I såfall, hvor mye koster den?? har bare sett den gjennom vinduet.. :o))

Kristina G

24.sep.2010 kl.23:12

Gleeder meg super masse til enda større Kamelon butikk :D

når er det dere flytter? Hvor er det nederste bilde fra?

Tror jeg kommer en snikende tur innom i morgen før jobb jeg,

klarer ikke å holde meg unna altfor lenge :P

Kamelon Interiør og styling

25.sep.2010 kl.09:51

Britt:Vi har en igjen av den puta, kanskje to. Nydelig! Min egen favoritt i sofaen hjemme <3 Er litt usikker på prisen (hjemmefra) -men ring butikken 381 53333, og så kan Guro eventuelt holde av en til deg :o))

Kamelon Interiør

25.sep.2010 kl.09:54

Kristina G: Det blir superspennende med ny butikk, ser ut til at den blir kjempefin :-) Alltid koselig når du kommer innom!!

PS: konkuranse på facebook gruppa vår, verv vennene dine og bli med på trekning av flott premie :o))) Gooo helg videre til deg!

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits