Follow my blog with bloglovin ...siste dag på Hunsfoss... (kamelon Interiør)

...siste dag på Hunsfoss...

Hallos hallos :)

Litt gamle mimrebilder fra utenfor sjappa, i dag...siste dag her på Hunsfoss for imorgen holder vi stengt og flytter alle varer over i Eikelandsbygget i Sentrum :) :) Litt rart og nesten litt halvtrist her på morraen...det er jo her eventyret vårt startet..her har vi sannelig både grenet og ledd oss igjennom mye rare forskjellige ting sammen, jøss så mye gøy vi har hatt her...og JØSS SÅ KALDT DET ER HER allerede nå... :P
Åååårh husker i fjor på denne tiden da oljefyren hadde gått tom i løpet av en helg, og jeg hutret og frøs så mye at jeg måtte tenne ca 300 stearinlys og vaske gulvet 4 ganger for å få varmen i meg..hahah jeg unnet meg jo en snickers etter all trimmen da ;)
Nå sitter jeg her i en halvtom sjappe....MEN det kommer til å bli fantastisk i de nye lokalene :) :) Jøss som vi har jobbet, og jøss så fantstiske venner og famile vi har...All lykke til dem og 1000takk!!! Det hadde aldri gått å bli ferdig med flytting og oppussing uten all hjelpen vi har fått, no charge ;)

Vi har jo siste dag i dag med -20 % på hele sjappa !! så det er bare å tre på seg en tykk jakke...det er kaldt ute og oljeyren er gåen igjen...og komme seg ned, for vi har mye fint i hyllene her enda ;)

Håper dere kommer og feirer åpningen i Eikelandsbygget på fredag 1 oktober klokka 09.00 , med fine åpningstilbud og myye nye varer :) Dere er alle veldig velkommen, og vi gleder oss!vinteren 08..Også så lite ting og tang vi hadde utenfor...vittig ;)Sommeren 09....da kusmi enda var tidenes ;) 


..litt rart bilde med Karly ( enda godt jeg har Prix rett på siden i sentrum, så ikke jeg får lavt blodsukker i mangel på min daglige dose Snickers ;) og en sykkel i bakgrunnen..jaja alle bilder kanke bli tipp topp ;)

Høsten 09..fremdeles veldig lite ting ute..og litt sånn sporadisk plassert :PHøsten 09...da hadde vi klart i hooke up med både House Doctor og Walter..Og de trelysestakene fra India var sannelig en slager ;)

Vi sees i sentrum da dere ;)
klemklem

8 kommentarer

Creativboligstyling.

29.sep.2010 kl.11:12

Skulle veldig gjerne vært innom butikken deres! Masse fint! :D

Kamelon Interiør og styling

29.sep.2010 kl.11:17

Takk <3

Maria Rebeccas verden

29.sep.2010 kl.11:21

jeg kommer til vennesla nå til helgen:) JIPPI!! Da kommer jeg garantert innom en tur;)

Kristina G

01.okt.2010 kl.23:24

Heihei! Må bare si nok en gang at dere har klart å skape den tøffeste butikken i hele Norge! Sykt bra jobba, det nye lokalet var

knall fint! Hadde ikke lyst å dra derifra når jeg var innom i dag :)

Tror dere jeg får lov å komme innom en dag til uka og knipse noen bilder? :)

Kamelon Interiør og styling

03.okt.2010 kl.21:46

Maria Rebeccas verden: Du så fint om du var innom butikken vår i helga :o)) Det var veldig travelt, ellers ville det vært koselig å hilse ordentlig på deg.. God uke Maria!!

Kamelon Interiør og styling

03.okt.2010 kl.21:48

Kristina G: Tusen tusen takk Kristina <3 Om du vil ta bilder i butikken vår, ja det må vel være den aller største ære for oss.. ! Hjertelig velkommen som alltid :o))

Hege Kristine :D

07.okt.2010 kl.23:40

sv: Hei, jeg så du hadde kommentert på min forje blogg angående spiritisme. For all del.. Du sier du har masse erfaring innen dette, men ikke nok.. Virker virkelig ikke sånn. Spiritisme vet jeg at man ikke skal bruke som en lek, men jeg lever, og vi tok det faktisk som en lek. Jeg trodde ikke på noe av det, og grunnen til at glasset flyttet på seg er fordi alle som var med ville så gjerne at den skulle flytte seg, så "energien" vår gjorde at vi trodde den flyttet seg.

Men, som du sikkert har merket så lever vi enda, og ingenting har skjedd i ettertid :)

Kamelon Interiør og styling

08.okt.2010 kl.10:20

Hege Kristine :D: Beklager! Ikke vi som har kommentert på din blogg.

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits