Follow my blog with bloglovin O lykke! Vi er i sentrum..med masse nytt, fint og tøfft-tøfft-tøfft!!! (kamelon Interiør)

O lykke! Vi er i sentrum..med masse nytt, fint og tøfft-tøfft-tøfft!!!

Gooood morgen/dag alle alle sammen :)
Da er vi inne i nye lokaler og har hatt 2 fantastiske første uker her :))) Vi er strålende fornøyde og gleeder oss til fortsettelsen :) Vi vil si 1000takk for alle fine blomster og oppmerksomheten fra fiiine kunder og venner og bekjente, så koselig !!
All jobbingen med oppussing og nattarbeid var virkelig verdt det!

Bilde utenfor..vi har selvfølgelig fått inn mye nytt sammen med gamle gode slagere som f.eks Dacarr ;) Mye nyheter fra TineK, Broste, og HouseDoctor :)

Det var de fuglene...jøss som jeg er hekta på ugler spesielt ;) Jeg har sittet og tenkt for meg selv at trenden nå er veldig østen inspirert..sånn uten at man egentlig tenker over det...Østen sniker seg liksom innpå en, sånn  interiør-messig ...jeg mener; plutselig sitter man der og tenker; fugler..er ikke det litt østen-aktig? Disse mønstrene jeg har på de nye serviettene..er ikke det litt østen aktig? ...Og denne lykten her minner meg sannelig litt om en blanding av Marokko og Tibet.. ;) ..Og så har vi disse fugleburene som så mange har dratt inn i huset...når jeg tenker meg om så er det like Østen som det er fransk...? Aaah jeg liiker det.. østen og Wabi-sabi ;) Bruk det man har, og kjøp kun de tingene du bare ikke kan klare deg uten...fint at det er så mange fine ting, jeg liksom bare ikke kan klare meg uten ;)

Vår nye store HIT, Bruka :) Vi har mange forskjellige av de så velkjente bollene med skift på..og brødbokser, postkasser og mange andre fine, praktiske saker og ting, som man virkelig ikke kan klare seg uten..Wabi-sabi..? Man kan dra den ene regelen i wabi-sabi ganske så langt ;)

..en nyyydelig TineK lykt !!

Ha en nyydelig dag da dere!
klemklem

4 kommentarer

Anne, både mamma og englemamma

14.okt.2010 kl.11:53

Dere får nok ganske flere kunder også nå som dere ligger i sentrum? Da kan folk liksom bare droppe innom på veien :) Neste gang jeg er i sentrum skal jeg ihvertfall innom! Det er litt lettere, istedenfor å måtte ta bilen til hunsfos :)

Britt

14.okt.2010 kl.13:18

Kan gå i timesvis i den butikken!!! Ser noe nytt -og flott hele tiden :o))

Kamelon Interiør og styling

15.okt.2010 kl.11:57

Anne, mamma til Martine: Ja vi er så glade for å ha kommet oss til sentrum!! Vi trivdes jo godt på hunsfoss også, men det er igrunnen mer sosialt her oppe ;)..og ja vi merker at det er lettere for folk å komme innom :)

Kamelon Interiør og styling

15.okt.2010 kl.12:08

Aaaahh takk Britt, du er god du :) Gleder oss til neste gang du stikker innom, alltid koselig det ;)

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits