Follow my blog with bloglovin ..som lovet, bilder fra oppussing av nye lokaler ;) (kamelon Interiør)

..som lovet, bilder fra oppussing av nye lokaler ;)

 

Så var vi igang...litt av en jobb var det, men takket være venner ble det en koselig, sosial, spennende, stressende, litt irriterende av og til, slitsom og fiiin tid å se tilbake på ;) Ikke alle vi fikk med på bildene, men tusen takk til dere alle!!

 Nå litt bilder fra tiden før åpning...ENJOY!

Første malingsstrøket er i gang...

..så var det sparkling..Jeg ble litt hengt ut for jobben..NOEN mente at jeg smurte LITT mye på :P

Vår kjære gode hjelper Espen :)

Jeg skraper trappa for teppe-rester...med en maskin som garantert var beregnet for store sterke menn, og ikke små STERKE jenter ;) Måtte låne solbrillene til Espen for jeg var litt redd for å dø eller bli blind av små trefliser som stadig kom i rakettfart...Litt prøving og feiling måtte det jo bli underveis...her er vi igang med å male gulvet for andre gang fordi den første fargen vi valgte rett og slett overhodet ikke stod til betong-veggen vi faket ;)

Snekker Olsen i full sving med den lekre resirklerte veggen vår av gamle materialer...Herreminhatt så mange ganger vi var rundt og snek til oss gamle planker..det skal sannelig mer planker til enn man tror ;) 1000 takk Dag, det hadde ikke gått uten snekringa di, da hadde vi sittet her med en plankehaug på gulvet ;)

Takket være hjelp fra venner og familie ble vi ferdig til åpningsdagen :)

Snekker Robert i gang et eller annet av alt han hjalp til med :) 1000 takk Robert og Anne Kjersti !!Tusen takk for kjøring til Finsland, frem og tilbake til søpla, innflytting og ikke minst lånet av byggtørken, Merete ;)


Så var det innflytting...og ti 1000 millioner ting som skulle på plass...i en viss orden..på en fin måte..sammen med andre passende ting og tang for å la hver ting komme best mulig til sin rett...PUH!!..og en siste hånd på verket...litt taperester igjen i vinduet...KAmelon er i sentrun :)

2 kommentarer

Kari-my home is my castle

15.okt.2010 kl.00:07

Butikken ser kjempeflott ut !!

jeg kommer oppover en dag ;)

Klem,Kari

Kamelon Interiør og styling

15.okt.2010 kl.11:58

Kari: 1000takk :) vi sees da ;)klemklem

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits