Follow my blog with bloglovin ..myCinnamonGirl (kamelon Interiør)

..myCinnamonGirl

Hallos på en kald og fiiin lørdag dere :)
ååårh i natt har visstnok deler av Vennesla hatt strømbrudd..og det resulterte i at varmepumpen vår (.. btw levert av Bauer energi...må bare få presset inn litt reklame for dem og deres knallgode service...vi er veeeldig fornøyde :) ) ikke hadde skrudd seg på klokka åtte som den skal...og dermed var det like kaldt som den ganga på Hunsfoss...jeg er KALD! Termainalen har da altså også skrudd seg av, og jeg må vente på tekniker, som kommer innen 4 TIMER...?!? Noen vil kanskje si at det er da heldig at du har en minibank rett på siden, men da skal jeg si deg at det hjelper overhodet ingenting, for strømbruddet har pokker meg tatt den også... Men takket være minibanken til Nordea som ligger litt lenger oppe i gata, så får folk litt trim på kjøpet når de løper av gårde for å ta ut penger, så det er på en måte hell i uhell eller hva?

Litt bilder av tøy her i dag...vi har tatt inn MyCinnamonGirl barnetøy, og gleder oss veldig til første levering som er rett rundt hjørnet :)
..og hva passer vel bedre enn bilder av en nyydelig boblejakke fra Ane Mone på en kald dag som denne? Den jakka er heerlig varm og god !! Vi har masse deilig strikk, og pels og skjerf inne nå...Aaaah jeg elsker kalde dager der man kan pakke seg godt inn og gå rundt og se koselig ut ;)

Boblejakke fra Ane Mone 2399,- PERFEKT !!

Kos dere videre, jeg skal innom ei vennine og slippe inn Onkel Ansgar etter stengetid i dag..så skal jeg hjem og drikke kakao med masse krem...Onkel Ansgar er en katt, ikke en onkel som må være ute på natta ;)

klemklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits