Follow my blog with bloglovin ...snart jul... O LYKKE så mye fint en kan få kjøpt !! (kamelon Interiør)

...snart jul... O LYKKE så mye fint en kan få kjøpt !!

...og PLUTSELIG var jula her igjen.. ;) eller advent da... Og vi sitter og tripper og venter på de fiiine zinkhusene fra Walther & co, som kommer i neste uke !! ...ingen jul uten ;) Stjernene våre fra watt & Veke kommer i slutten av denne uken, og DET blir det jul av ;)
Til nå har vi fått opp litt Advent i sjappa...myyye fint ;)Vi klarte omsider å få tak i flere av betong lysestakene som var så poppis...litt mindre i størrelsen disse her, men like fine !!

..og litt påfyll sammen med nyheter fra både Bruka og Renee Voltaire..julepynt a`la HouseDoctor..The American Way..ja jeg eeelsker fortsatt Amerika ;)

Ha en fiiiin regnværsdag, jeg blir her nå i hele dag og venter på at dere skal komme stormende ;)
KlemKlem

3 kommentarer

Astri

03.nov.2010 kl.07:58

Så utrolig mye flott!

De betong lysestakener er jo bare fantastiske.

Vi kan gå ei fin jul i møte når Kamelon er i nærheten.

Hilsener fra Astri :-)

gina

04.nov.2010 kl.10:13

gleeeeder meg til zink-husene kommer! Skriv det gjerne på blogg el.face,så vi vet det ;) GLEDER MEG TIL JUL ;)

Kamelon Interiør og styling

12.nov.2010 kl.10:37

Astri: Såå fine ord Astri, tusen tusen takk!! Og det meste glitrer nok når du er i nærheten ;o)

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits