Follow my blog with bloglovin Julegrantenning...og gooode tilbud ;) (kamelon Interiør)

Julegrantenning...og gooode tilbud ;)

Hallos :)

I dag tennes julegrana her i Vennesla sentrum...man skulle kanskje tro at bildet over her var tatt ved fjorårets julegrantenning, men det er det altså ikke...(kunne godt vært da, om jeg skal tro på mine venner her i bygda.. ;) )
Men uansett; i anledning denne festligheten har vi bestemt oss for å ha noen gode tilbud til dere alle sammen;-25% på ALT fra EvaSolo og -25% på alle lilla og Røde lys fra Broste :)))

Så velkommen innom her hos oss... :)
klemklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits