Follow my blog with bloglovin konkurranse... :) (kamelon Interiør)

konkurranse... :)Hallos dere ♥

 vervekonkuransen vår på facebook som blir avgjort ved 2000 medlemmer ser ut som det kan ta sin tid etter at vi opprettet ny side her.......KOm IGjeeen NÅ ;)
Frem til vi kommer på 2000 vil vi kjøre på med enda en liten konkuranse...: Når vi er oppe i 1000 medlemmer trekker vi en vinner av et gavekort på 500 kroner ;) En ...liten bonus premie på vei mot hovedpremien :)

Så gå inn på facebook og like siden vår da vel ;)

 

klemklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits