Follow my blog with bloglovin Dagens kalendergave :) (kamelon Interiør)

Dagens kalendergave :)

Hallos hallos i kulda... :)

Dagens kalendergave.... halv pris på denne fiiine dobbeltkneppa cardigandere ser under her....eller det er da noe vanskelig å se den på bildet faktisk når jeg tenker meg om...desto større grunn til å komme innom sjappa og ta en kikk eller hva..?  Vi har den i både grå og brun...den er nydelig varm og god!


Ellers tror jeg ikke jeg kan klare å komme på noe fornuftig å skrive i dag... annet enn at dere faktisk er hjertelig velkommen innom sjappa: :))

Klemklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits