Follow my blog with bloglovin litt påfyll i sjappa :) (kamelon Interiør)

litt påfyll i sjappa :)

Hallos :)

Her er dagens kalendergave :) Knallfin genser fra Saint tropez på halv pris ..ser litt rar ut på denne dukka, for hun har et litt rart brystparti rett og slett... og litt små skuldre..jeg lover dere den er mye finere på mennesker ;)


Boksene fra HouseDoctor som mange har ventet på er kommet inn igjen..

..og disse nyyydelige hjortene kan jeg bare ikke leve uten..Kjempefiiine rett og slett!

..Tine K home. Vi har fått inn mer og mer Tine K siden vi flyttet opp i sentrum, lykke!

Bastion..såå mange fine kopper..kanskje mest kjent de store deilige te-/suppe koppene, men vi har også litt mindre varianter med skål under..veeeldig fine de også ;)

..Og så har vi fått fyllt opp på bokstavfronten vår igjen ;) masse nytt i både zink og sort metall !!

Ha en fiiin dag :)
Klemklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits