Follow my blog with bloglovin Nattåpent 16. Desember.. (kamelon Interiør)

Nattåpent 16. Desember..NATTÅPENT imorgen og -20% PÅ HELE SJAPPA !!
Velkommen velkommen

Klemklem

2 kommentarer

anonym

20.des.2010 kl.15:46

Flott butikk,utrolig mye fint.Veldig gøy å følge tilbudene på bloggen deres.mange som ser denne,men den er ikke oppdatert siden 15 des.Følger spent med.

Kamelon Interiør og styling

10.jan.2011 kl.14:43

anonym: Så fint å høre!!! Og vi skulle så gjerne ha oppdatert mye mye oftere. Men desember ble ganske så travel, så det ble desverre ikke tid til så mye annet enn å holde unna i butikken. Ellers hvis du har anledning, må du gjerne også følge oss på facebook -den blir nok oppdatert litt oftere.

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits