Follow my blog with bloglovin saueskinn og settehyller..trenger man noe mer...? (kamelon Interiør)

saueskinn og settehyller..trenger man noe mer...?

..ny ladning med¨saueskinn av Norsk Pelssau..mange fiiine grå med krøll, et par fiine brune strihårete :) ..og selvfølgelig flere vanntette sittelapper av reinsdyrskinn ;)


..hva med dennen fiiine settehylla...OH YES, settehyller (var det ikke det vi kalte dem?) er BACK IN BUSINESS... jeg kan huske jeg var i kjelleren hos mi tante og stjal to sånne da jeg skulle flytte ut..malte dem sorte og var så fornøyd at jeg følte nesten at jeg ikke trengte annet i leiligheten...har man en settehylle har man ALT..nesten iallefall ;)

Klemklem

3 kommentarer

Britt

20.jan.2011 kl.10:36

Nyyydelig med saueskinn! For min del er det kun lys-lenker som måtte mangle. Den med stjerner som dere har gir ett fantastisk lys. Må ha flere :o))
Saueskinn er nydelige :) har ikke helt fått smaken for settehyller men, man skal aldri si aldri :)

Kamelon Interiør og styling

21.jan.2011 kl.09:42

ja det har du sannelig rett i Britt, lyslenker MÅ man også ha ;)..og kanskje et par tre andre effekter i tillegg når jeg tenker meg om... :) ha en god helg dere :))

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits