Follow my blog with bloglovin Bastion...and a facelift ;) (kamelon Interiør)

Bastion...and a facelift ;)

Lørdag og soooool :) Og vi har fått fyllt opp beholdningen av kopper fra bastion...Nye varer har ofte en sideeffect av at jeg føler jeg må ommøblere hele sjappa...aaahh..facelift på sjappa and I LOVE IT :)

..må bare legge til at Palmsåpen her er en helt fab ting å ha i hjemmet!! Den er fantastisk til å få bort flekker på klær og vaske fugene på badet med :)Ha en nydelig dag videre...til tross for at det bare er sport på tv... ;)
klemklem

4 kommentarer

anonym

15.feb.2011 kl.15:50

ååå nydelige kopper.Hva koster de pr.stk.

Britt

20.feb.2011 kl.04:23

Nydelig!!!!! tur til vennesla snart igjen for garatert innom dere igjen kjapt som mulig!!!

Kris

21.feb.2011 kl.13:25

koppene er så fine :) alle sammen

Kamelon Interiør og styling

23.feb.2011 kl.09:51

anonym: Den store koster 149,- og den mindre 139,- :))

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits