Follow my blog with bloglovin ..heeerlige ting fra Te & kaffe Specialisten :) (kamelon Interiør)

..heeerlige ting fra Te & kaffe Specialisten :)

..hylleblomstdrikk, om du ikke har smakt det før, er det HELT NØDVENDIG at du gjør det ;)


denne chaien er såååå god, vi fikk en smaksprøve på messa, og var HEKTA !!!4 kommentarer

Sunniva

15.mar.2011 kl.13:38

Har smakt på en av de Chai boksene en gang. NYDELIG!!!! som en god dessert :o) Må ha!!!!!!!!

Kamelon Interiør og styling

15.mar.2011 kl.13:53

Sunniva: ja der sa du det; som dessert!! de er bare helt fantastiske :)))

Anette

16.mar.2011 kl.10:21

Hei! Har et spørsmål til Gunn Berit etter artikkelen i Rom123: Hva laget Dere den flotte benken til vasken på badet av? Hvilke materiale? Håper du kan gi meg et svar, for sånn vil jeg også ha!

Mvh Anette

Kamelon Interiør og styling

17.mar.2011 kl.09:56

Anette: Så koselig at du likte den :) den er laget av et reisverk som er "kledd" med en slags lettbetong, som er kjøpt på kjøita/monter i Kristiansand ;)

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits