Follow my blog with bloglovin hübsch... we love! (kamelon Interiør)

hübsch... we love!..vi har fått in en KNALLfin hylle fra Hübsch...O lykke! Vi har desverre ikke fått pakket den opp enda fordi sjappa er jo studd av fiiine nye varer ;)

Nydelig å bruke som bokhylle på barnerom, som kjøkkenhylle til kokebøker og fine tallerkener eller tilogmed i gangen og henge skjerf og diverse på..Jøss så mange bruksområder man kan presse ut av en hylle ;) den måler 104 i bredde, 18,5 dybde og 100cm i høyde..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamelon Interiør og styling

Kamelon Interiør og styling

2, Vennesla

Kamelon er en butikk som ønsker å tilby dere en personlig innredning og livsstilsprodukter med egenart. Butikken har en miks av både designklassikere, gjenbruk, resirkulerte produkter -og massevis av såper og te. Vi har stor fokus på naturmaterialer.. Vi tror på gjenbruk, på naturen og på kvalitet. Vi er også glade for å tilby ett stort utvalg av Fair Trade produkter, som håndflettede kurver, håndsydde/vevde tepper, stoler, håndvevde pledd, puter m.m. Produktene blir laget i India, Bangladesh, Syria, Vietnam m.fl. Hos Kamelon er det alltid en uhøytidlig og hyggelig stemning. Her føler man seg hjemme og kan hente inspirasjon. Ønsker du et besøk for å få hjelp til å innrede hjemmet ditt, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i butikken, per mail eller telefon. Noen ganger er alt som skal til ett par nye øyne.. Vi har det lille ekstra som skal gjøre hjemmet ditt unikt. Vi håper du finner det! Hilsen Kamelon jentane

hits